Camper verkopen


Uw camper verkopen? Wij kunnen je helpen.


Bemiddeling

Overweegt u de aanschaf van een nieuwe camper, waarbij u uw huidige camper wilt verkopen? Uiteraard bestaat de mogelijkheid om uw kampeerauto via een campermarktplaats of andere tweedehands camperwebsites te verkopen. Een alternatieve benadering is de verkoop via bemiddeling door Camper Centrum Wezep of het direct inkopen van uw tweedehands camper door ons! Dit proces is eenvoudig, snel en ontdoet u van eventuele zorgen met betrekking tot potentiële kopers en handelaren aan de deur, die mogelijk het onderste uit de kan willen halen.

Bij bemiddeling nemen wij de verkoop van uw camper voor onze rekening, waardoor u wordt ontlast en kunt profiteren van ons uitgebreide netwerk van klanten en andere geïnteresseerden. Wij zorgen voor de promotie van uw camper via advertenties op onze eigen website en platforms zoals Marktplaats, Speurders, 2e hands.nl, tweedehands.net, campercaravans.nl en diverse andere advertentiesites. Bovendien wordt uw camper te koop aangeboden in onze showroom of op ons buitenterrein!

Camper Centrum Wezep biedt u de mogelijkheid om uw camper met garantie aan te bieden, waardoor potentiële kopers meer vertrouwen hebben bij de aankoop van een camper.

Verkoop uw camper aan Camper Centrum Wezep

Bij directe verkoop draagt u uw camper rechtstreeks over aan Camper Centrum Wezep! Het voordeel hiervan is dat u direct van uw camper af bent, zonder verdere kosten voor belasting en verzekering. Bovendien ontvangt u direct contant geld of storten wij het bedrag ter plaatse op uw bankrekening.

Inruilen van uw camper

Als u een camper bij ons koopt en overweegt uw oude camper in te ruilen, is dit altijd bespreekbaar bij Camper Centrum Wezep. Wij bieden een eerlijke prijs voor uw huidige camper.

De mogelijkheden bespreken?
Neem contact op!

Contact Formulier