Bearlock Beveiliging


Je camper beveiligen van diefstal? Installeer Bearlock.


BearLock beveiligingssysteem met installatie voor een scherpe prijs!

Bij Camper Centrum Wezep kunt u ook BearLock beveiliging met installatie kopen. Het BearLock systeem wordt vooral toegepast als anti-diefstal oplossing voor autovoertuigen. De installatie is permanent door het gebruik van afbreekmoeren. Prijsopgave of een afspraak maken? Maak nu een afspraak met onze werkplaats!

Wat is BearLock?

BearLock is het mechanische versnellingsbak of stuurasslot, dat diefstal voorkomt. Het wordt helemaal geïntegreerd ingebouwd met de bestaande techniek van het voertuig. Vaak wordt de versnelling geblokkeerd, als dit niet goed mogelijk is kiest BearLock er voor om de stuuras of stuurkolom te vergrendelen.

Wij verzorgen ook camper onderhoud

Eerlijk advies is waar het bij ons bedrijf om draait. Wij beoordelen uw camper op diverse punten en verzorgen het onderhoud aan uw camper. Belangrijk om te weten is dat campers soms ook lange tijd stilstaan of dat de onderhoudshistorie niet altijd duidelijk is. Het is daarom belangrijk om goed te kijken naar de staat van uw camper en bij twijfel niet te beknibbelen op essentieel onderhoud zoals het vervangen van een V-snaar.

Goed en gedegen onderhoud aan uw camper is de basis van een geslaagde vakantie!


client-logo
client-logo
client-logo
client-logo
client-logo
client-logo
client-logo
client-logo
client-logo